Leiri-info

MITÄ MAKSAA?

Lajileirit: 120 €
Liikuntaleirit: 130 €
Ratsastus: 300 €
SisuSporttis: 80 €
Leiriseikkailu: 40 €

Sisaralennus -5 €

Maksusuunnitelmaa tarvittaessa, ota yhteyttä info@plu.fi tai (06) 420 3000.

 

MISSÄ?

Pääpiste: Seinäjoen lukio (Kirkkokatu 16, 60100 Seinäjoki).

 

KENELLE?

7-13-vuotiaille.

4-6-vuotiaille Sampo leijonan Leiriseikkailu päivä 9.6. tai 10.6. LISÄTIETOJA LEIRISEIKKAILUSTA>>

 

MILLOIN?

Leiri alkaa tiistaina 9.6.2020 klo 12.45, saapuminen ja majoitus klo. 10.00-12.00 (klo 11-12 lounas). Pyydämme noudattamaan tätä saapumisaikaa. Jos Sinulla on saapumisajan kanssa ongelmia, ota yhteyttä PLU:n toimistolle (06) 420 3000 ja jutellaan lisää. Ilmoittautumispiste on Seinäjoen lukion sisäpihalla (Sporttislippu käytössä olevien ovien edessä).

 

YÖPYMINEN?

Leiriläiset yöpyvät Seinäjoen lukiolla luokkamajoituksena (omat patjat, tyynyt jne. mukaan).

Halutessaan lapset voivat yöpyä myös kotona (tämä ei vaikuta leirin hinnoitteluun). Jos vain mahdollista, niin ilmoittakaa meille asiasta etukäteen, puh. (06) 420 3000 :)

 

LEIRIKIOSKI?

Aina ruokailujen jälkeen avaamme leirikioskin leiriläisiä varten. Kioskissa myydään karkkia, limsaa, sipsiä jne. Varaa siis halutessasi hieman taskurahaa!

 

ILTAOHJELMAT?

Iltaohjelmat sisältävät kisailua ja mukavaa yhdessäoloa. Ensimmäisenä leiri-iltana grillaamme myös makkaraa koko leirille!

Viimeinen ilta leirillä vietetään leiridiscon parissa. Jos discoilu ei nappaa, älä huoli! Tarjolla on myös luku- /rentoutumishuonetta, yhteisleikkejä ja elokuvaa.

 

KOTIINLÄHTÖ?

Leirin päättäjäiset alkavat perjantaina 12.6. Seinäjoen Urheilutalolla n. klo 12.30.
Kotiinlähtö on n. klo 13.00. Vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan päättäjäisiä!!

 

LÖYTÖTAVARAT?

Kadonneita tavaroita ja vaatteita voit kysellä PLU:n toimistolta leirin jälkeen puh. (06) 420 3000 kaksi kuukautta, jonka jälkeen ne luovutetaan kirpparille.

 

VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ?

Maanantai 25.5.2020

 

PERUUTUSEHDOT?

Peruutuksista tulee aina ilmoittaa. Peruuttamatta jätetyistä poissaoloista laskutetaan leirin hinta kokonaisuudessaan. Viimeisen ilmoittautumispäivän (25.5.2020) jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan 50% leirin hinnasta. Viisi päivää (ja alle) ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista laskutetaan hinta kokonaisuudessaan. Ylittämättömän esteen sattuessa eli esim. sairastuminen ja siitä esitetty lääkärintodistus oikeuttaa maksun palautukseen vähennettynä järjestelykuluilla:
- Laji- ja liikuntaleirit: 20 €
- SiSuSporttis: 15 €
- Leiriseikkailu: 10 €

 

 

PLU ry noudattaa Koronaviruksen osalta viranomaisten suosituksia

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry (PLU) noudattaa Suomen hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, eri ministeriöiden linjauksia leirien ja muiden tapahtumien järjestelyjen suhteen koronavirus covid-19 -epidemiatilanteessa.

Suomen hallitus on päättänyt, että kaikki yli 500 hengen tilaisuudet perutaan 31.5.2020 asti. Hallitus myös kehottaa pienempien tilaisuuksien järjestäjiä tekemään riskiarviot omista tapahtumistaan.

PLU tekee tiivistä yhteistyötä terveysviranomaisten kanssa koronavirustilanteen seurannassa.

PLU seuraa tilannetta, kartoittaa omat tapahtumat sekä tilaisuudet, tekee niistä riskianalyysit ja päivittää ajantasaista tietoa koronavirusepidemian vaikutuksista näiden toteutuksen osalta kotisivuillaan ja sosiaalisessa mediassa.

Lisätietoa Covid -19 tilanteesta saat ajantasaisesti THL:n sivuilta.

Tässä kohtaa emme siis peru leirejämme ja ilmoittautuminen jatkuu normaalisti. Toivotaan, että kesäkussa tilanne on jo toinen ♥