Leiri-info

 

Ilmoittautumienen leirille on päättynyt 16.6.2022

 

MITÄ MAKSAA

Lajileirit: 125 €
Liikuntaleirit: 135 €
Ratsastus: 300 €
SisuSporttis: 85 €
Leiriseikkailu: 40 €
 

Maksusuunnitelmaa tarvittaessa, ota yhteyttä info@plu.fi tai 040 351 9035.

Laskut lähetetään sähköpostitse osoitteesta noreply@emce.fi, muista tarkistaa myös roskaposti.

 

MISSÄ

Pääpiste: Seinäjoen lukio (Kirkkokatu 16, 60100 Seinäjoki).

 

KENELLE

7-13-vuotiaille.

4-6-vuotiaille Sampo leijonan Leiriseikkailu päivä LISÄTIETOJA LEIRISEIKKAILUSTA>>

 

MILLOIN

Leiri alkaa tiistaina 7.6.2022 klo 12.45 leirin avajaiset, saapuminen ja majoitus klo. 10.00-12.00 (klo 11-12.15 tulolounas). Pyydämme noudattamaan tätä saapumisaikaa. Jos Sinulla on saapumisajan kanssa ongelmia, ota yhteyttä PLU:n toimistolle 040 351 9035  ja jutellaan lisää. Ilmoittautumispiste on Seinäjoen lukion sisäpihalla (Sporttislippu käytössä olevien ovien edessä).

 

YÖPYMINEN

Leiriläiset yöpyvät Seinäjoen lukiolla luokkamajoituksena (omat patjat, tyynyt jne. mukaan).

Halutessaan lapset voivat yöpyä myös kotona (tämä ei vaikuta leirin hinnoitteluun). Jos vain mahdollista, niin ilmoittakaa meille asiasta etukäteen, puh. 040 351 9035 :)

 

RUOKAILU

Leiriin kuuluu ruokailut. Leirillä tarjotaan leiripäivinä aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala.

 

LEIRIKIOSKI

Aina ruokailujen jälkeen avaamme leirikioskin leiriläisiä varten. Kioskissa myydään karkkia, limsaa, sipsiä jne. Varaa siis halutessasi hieman taskurahaa!

 

ILTAOHJELMAT

Iltaohjelmat sisältävät kisailua ja mukavaa yhdessäoloa. Ensimmäisenä leiri-iltana grillaamme myös makkaraa koko leirille!

Viimeinen ilta leirillä vietetään leiridiscon parissa. Jos discoilu ei nappaa, älä huoli! Tarjolla on myös luku- /rentoutumishuonetta, yhteisleikkejä ja elokuvaa.

 

KOTIINLÄHTÖ

Kotiin lähtö tapahtuu perjantaina 10.6. n. klo 13.30

 

LÖYTÖTAVARAT

Kadonneita tavaroita ja vaatteita voit kysellä PLU:n toimistolta leirin jälkeen puh.040 351 9035  kaksi kuukautta, jonka jälkeen ne luovutetaan kirpparille.

 

VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ

Maanantai 16.5.22

 

PERUUTUSEHDOT

Peruutuksista tulee aina ilmoittaa. Peruuttamatta jätetyistä poissaoloista laskutetaan leirin hinta kokonaisuudessaan. Viimeisen ilmoittautumispäivän (16.5.2022) jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan 50% leirin hinnasta. Viisi päivää (ja alle) ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista laskutetaan hinta kokonaisuudessaan. Ylittämättömän esteen sattuessa eli esim. sairastuminen ja siitä esitetty lääkärintodistus oikeuttaa maksun palautukseen vähennettynä järjestelykuluilla:
- Laji- ja liikuntaleirit: 20 €
- SiSuSporttis: 15 €
- Leiriseikkailu: 10 €

 

 

PLU ry noudattaa Koronaviruksen osalta viranomaisten suosituksia

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry (PLU) noudattaa Suomen hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, eri ministeriöiden linjauksia leirien ja muiden tapahtumien järjestelyjen suhteen koronavirus covid-19 -epidemiatilanteessa.

PLU tekee tiivistä yhteistyötä terveysviranomaisten kanssa koronavirustilanteen seurannassa.

PLU seuraa tilannetta, kartoittaa omat tapahtumat sekä tilaisuudet, tekee niistä riskianalyysit ja päivittää ajantasaista tietoa koronavirusepidemian vaikutuksista näiden toteutuksen osalta kotisivuillaan ja sosiaalisessa mediassa.

Lisätietoa Covid -19 tilanteesta saat ajantasaisesti THL:n sivuilta.

Tässä kohtaa emme siis peru leirejämme ja ilmoittautuminen jatkuu normaalisti. Toivotaan, että kesäkussa tilanne on jo toinen ♥

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.