KesäSporttis

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Vuoden 2023 KesäSporttis on 13.-16.6.2023 Seinäjoella!

 

Ilmoittautuminen aukeaa helmi-/maaliskuun vaihteessa. Lisätietoja tulossa pian!

 

Sporttisleirit ovat liikuntaleirejä 7-13-vuotiaille lapsille ja nuorille. Aikaisempaa kokemusta mistään lajista ei tarvitse olla osallistuakseen leirille.

Kesän leirivalikko on monipuolinen, josta löytyy monenlaista kokeiltavaa. Leiriltä löytyy lajileirit (leiriläinen valitsemassaan lajissa koko leirin ajan) sekä yleisleirit (eli liikuntaleirit, joissa kokeillaan useaa eri lajia). Valitse itsellesi mieluisin ja ilmoittaudu mukaan! Osa leirivaihtoehdoista täyttyy nopeasti.

LISÄTIETOJA LEIRISTÄ>>

 

 

 

Arvonnat 2023:

- kun 100 leiriläistä on ilmoittautunut mukaan leirille, arvomme kaikkien leiriläisten kesken leiripassin puoleen hintaan

- kun 200 leiriläistä on ilmoittautunut mukaan leirille, arvomme kaikkien leiriläisten kesken leiripassin puoleen hintaan

- kun 300 leiriläistä on ilmoittautunut mukaan leirille, arvomme kaikkien leiriläisten kesken leiripassin VELOITUKSETTA!

Peruutusehdot

Peruutuksista tulee aina ilmoittaa. Peruuttamatta jätetyistä poissaoloista laskutetaan leirin hinta kokonaisuudessaan. Viimeisen ilmoittautumispäivän (23.5.2023) jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan 50% leirin hinnasta. Viisi päivää (ja alle) ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista laskutetaan hinta kokonaisuudessaan. Ylittämättömän esteen sattuessa eli esim. sairastuminen ja siitä esitetty lääkärintodistus oikeuttaa maksun palautukseen vähennettynä järjestelykuluilla:
- Laji- ja liikuntaleirit: 20 €
- SiSuSporttis: 15 €
- Leiriseikkailu: 10 €