KesäSporttis

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Vuoden 2022 KesäSporttis on 7.-10.6.2022 Seinäjoella!!!

 

Sporttisleirit ovat liikuntaleirejä 7-13-vuotiaille lapsille ja nuorille. Aikaisempaa kokemusta mistään lajista ei tarvitse olla osallistuakseen leirille.

Kesän leirivalikko on monipuolinen, josta löytyy monenlaista kokeiltavaa. Leiriltä löytyy lajileirit (leiriläinen valitsemassaan lajissa koko leirin ajan) sekä yleisleirit (eli liikuntaleirit, joissa kokeillaan useaa eri lajia). Valitse itsellesi mieluisin ja ilmoittaudu mukaan! Osa leirivaihtoehdoista täyttyy nopeasti.

LISÄTIETOJA LEIRISTÄ>>

 

 

 

Arvonnat 2022:

- kun 100 leiriläistä on ilmoittautunut mukaan leirille, arvomme kaikkien leiriläisten kesken leiripassin puoleen hintaan

- kun 200 leiriläistä on ilmoittautunut mukaan leirille, arvomme kaikkien leiriläisten kesken leiripassin puoleen hintaan

- kun 300 leiriläistä on ilmoittautunut mukaan leirille, arvomme kaikkien leiriläisten kesken leiripassin VELOITUKSETTA!

PäiväSporttikset, kesä 2021

 

Viikoilla 23-24 Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry toteuttaa liikunnallisia päiväleirejä Törnävän alueella! Leiripäivät ovat suunnattu 7-13-vuotiaille.

Leiripäiviä toteutetaan maanantaista perjantaihin ja yksi leiripäivä maksaa 25 € / leiriläinen. Hintaan kuuluu lämmin lounas, vakuutus ja ohjelma. Osallistu yhdelle, kahdelle tai vaikka kaikille leiripäiville!

Päivät pitävät sisällään lajikokeiluja ja liikunnallisia pelejä / leikkejä. Jokaisen päivän sisältö on erilainen, mutta kokonaisuuksina viikot 23 ja 24 ovat hyvin samanlaiset.

Tarkemmat ohjeistukset leiripäivistä saatte ilmoittautumisajan päätyttyä leirikutsussa :)

HUOM! Leiripäivät toteutetaan ulkona, satoi tai paistoi. Varaa siis vaihtovaatetta mukaan! Tavarat säilytämme sisätiloissa Seuralassa.

 

Paikka: Ilmoittautumiset ja haut tapahtuvat Piirillä, Seuralan ympäristössä (Seuralantie 3, 60220 Seinäjoki)
Ajankohta: maanantai-perjantai, viikot 23 (7.-11.6.) ja 24 (14.-18.6.)
Hinta: 25 € / leiriläinen / päivä
(hinta sis. liikuntatuokiot / lajikokeilut, vakuutuksen leiripäivän ajaksi ja lämpöisen lounaan)

 

LEIRIN AIKATAULU (PäiväSporttis):

klo 8:30-9:00Ilmoittautuminen
klo 9:15Lajituokio (kesto noin 1h 15min + siirtyminen)
klo 10:45Lajituokio
klo 12:00Lounas
klo 12:45Lajituokio
klo 14:15Lajituokio
n. klo 15:45Kotia kohti

PLU ry noudattaa Koronaviruksen osalta viranomaisten suosituksia

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry (PLU) noudattaa Suomen hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, eri ministeriöiden linjauksia leirien ja muiden tapahtumien järjestelyjen suhteen koronavirus covid-19 -epidemiatilanteessa.

PLU tekee tiivistä yhteistyötä terveysviranomaisten kanssa koronavirustilanteen seurannassa.

PLU seuraa tilannetta, kartoittaa omat tapahtumat sekä tilaisuudet, tekee niistä riskianalyysit ja päivittää ajantasaista tietoa koronavirusepidemian vaikutuksista näiden toteutuksen osalta kotisivuillaan ja sosiaalisessa mediassa.

Lisätietoa Covid -19 tilanteesta saat ajantasaisesti THL:n sivuilta.

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Peruutusehdot

Peruutuksista tulee aina ilmoittaa. Peruuttamatta jätetyistä poissaoloista laskutetaan leirin hinta kokonaisuudessaan. Viimeisen ilmoittautumispäivän (16.5.2022) jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan 50% leirin hinnasta. Viisi päivää (ja alle) ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista laskutetaan hinta kokonaisuudessaan. Ylittämättömän esteen sattuessa eli esim. sairastuminen ja siitä esitetty lääkärintodistus oikeuttaa maksun palautukseen vähennettynä järjestelykuluilla:
- PäiväSporttikset: 5 € / päivä