KesäSporttis

Vuoden 2020 KesäSporttiksen ajankohta julkaistaan alkuvuodesta!

 

KesäSporttis järjestetään Seinäjoella aina kesäkuussa. Leirit ovat tarkoitettu 7-13-vuotiaille lapsille ja nuorille. Leirille tullakseen lapsella ei tarvitse olla aiempaa kokemusta mistään lajeista, taikka urheilutaustaa muutenkaan. Leirille voi tulla etsimään uusia kavereita, kokeilemaan uusia liikuntalajeja ja pitämään hauskaa!

 

Perinteisesti leiriltä löytyy lajileirit ja liikuntaleirit. Lajivalikoimasta löytyy viimevuosilta tuttuja sekä uutuuksia. Käy katsomassa leirivaihtoehdot, ja mieti mikä niistä kiinnostaa eniten juuri sinua!

 

Leiri toteutetaan koulumajoituksena, jonka päätoimipiste on Seinäjoen Lukio. Sielä järjestetään myös leirin ruokailut. Lisätietoja löydät leiri-infosta. Leiri toteutetaan yhteistyössä Seinäjoen Kaupungin kanssa.

 


Löydät meidät myös somesta:

fb : @sporttisliikuntaleirit

ig : _sporttis

#sporttisleiri

 

 

Arvonnat kesäleireillä:

- kun 100 leiriläistä on ilmoittautunut mukaan leirille, arvomme kaikkien ilmoittautuneiden kesken 2 tuotepalkintoa

- kun 200 leiriläistä on ilmoittautunut mukaan leirille, arvomme kaikkien leiriläisten kesken 2 leiripassia puoleen hintaan

- kun 300 leiriläistä on ilmoittautunut mukaan leirille, arvomme kaikkien leiriläisten kesken 2 leiripassia veloituksetta!!

JA KUN Facebookissa Sporttiksen sivulla täyttyy 1000 tykkääjän määrä, arvomme tykänneiden kesken LAHJAKORIN (sis. leiripassin veloituksetta sekä Sporttistuotteita)!

(arvonnan järjestää PLU, Facebook ei ole arvontaan osallisena)

Leiripassin hinnat: Liikuntaleirillä sekä lajileirillä 120 €, leiriseikkailussa 40 €, SisuSporttiksella 80 €.

Leiriemme pääperiaate on TULE SELLAISENA KUIN OLET !