PlayCity -leirit

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

ILMOITTAUTUMINEN AVATAAN MAANANTAINA 14.3.2022!!!!

 

 

 

Lasten oma kaupunki tuottaa uusia työpaikkoja päivittäin!


PlayCity FunGo on lasten oma kaupunki. Tapahtuman tavoitteena on rakentaa lasten ehdoilla toimiva kaupunki yhteisö, joka tarjoaa oppimisen ja tekemisen paikkoja erilaisissa työpajoissa ja touhupisteissä. Leiri toimii ns. päiväleirinä, eli aamulla aloitetaan oman kiinnostavan työpaikan hakemisella ja n. klo 16.00 kaupunkilaiset kotiutuvat yöksi kotiin nukkumaan.

PlayCityn idea on, että lapset touhuavat ja tekevät ns. aikuisten juttuja. Ja pääsevät näin kokeilemaan aikuisten maailmaa lapsen silmin. He voivat myös vain leikkiä ja pelata sille tarkoitetulla alueella ja tilassa. Töitä ei siis ole pakko tehdä, jos siltä tuntuu. Aikuiset ovat taustajoukoissa, katsovat että homma toimii, eikä satu vahinkoja. Ohjaavat jos tulee ongelmia.

PlayCityssä on 100% työllisyysprosentti! Työpaikkoja löytyy jokaiseen makuun esim. pankki, poliisi, palolaitos, käsityöpaja, terveyskeskus, matkatoimisto jne.

 

 

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Jos sinulla tulee ilmoittautumiseen tai leiriviikkoon liittyviä kysymyksiä /murheita, ota rohkeasti yhteyttä minuun ♥

Leirin johtaja, PLU
Heli Pynttäri
heli.pynttari@plu.fi
puh. 040 350 2334

Jos asiasi koskee ohjaajaksi tulemista /työpajoja, ota rohkeasti yhteyttä Päiviin ♥

Leirin johtaja, Kauhajoki
Päivi Ojala
paivi.ojala@kauhajoki.fi
puh. 040 5911 281