Ohjaajaksi?

Tule ohjaajaksi leirille!

Järjestämme Sporttis -leiritoimintaa ympäri vuoden, ja kaipaamme leirivahvuuteemme lisää aktiivisia nuoria, jotka toimivat ryhmissä apuohjaajina (eli ryhmyreinä) TAI lajiohjaajina.

Mikäli sinua kiinnostaa leiritoiminta, olet aktiivinen, tykkäät touhuta lasten kanssa, olet liikunnallinen, mahdollisesti jopa ohjaat /valmennat jotain ryhmää JA olet 15-vuotta täyttänyt - ota yhteyttä ja tule mukaan Sporttis -leiritoimintaan!

 

Ryhmyrin rooli leirillä:

Lapset tulevat liikkumaan leirillä noin 12-16 hengen ryhmissä. Jokaisella ryhmällä tulee olemaan pääsääntöisesti kaksi ryhmyriä, joidenka tehtävä on toimia omalle ryhmälleen "isosiskoina /-veljinä".

Ryhmyrien rooli on huolehtia omasta ryhmästään annettujen ohjeiden ja aikataulujen mukaisesti. Yksi tärkeimmistä tehtävistä on mm. liikkua lajeissa lasten mukana. Sinun esimerkkisi on usein se sytyke, joka saa lapsenkin innostumaan ja kokeilemaan uusia lajeja.

Kun tulet leirille, unohdat itsesi, niin minäkin teen. Tärkeintä leirillä ovat lapset, ja me olemme paikalla heitä varten.


 

Lisätietoja voit tiedustella va. nuorisopäällikkö Heli Pynttäriltä
heli.pynttari@plu.fi tai # 040 350 2334