Leiri-info 2020, Kauhajoki

Jos sinulla tulee ilmoittautumiseen tai leiriviikkoon liittyviä kysymyksiä /murheita, ota rohkeasti yhteyttä minuun ♥

Leirin johtaja, PLU
Heli Pynttäri
heli.pynttari@plu.fi
puh. 040 350 2334

Jos asiasi koskee ohjaajaksi tulemista /työpajoja, ota rohkeasti yhteyttä Päiviin ♥

Leirin johtaja, Kauhajoki
Päivi Ojala
paivi.ojala@kauhajoki.fi
puh. 040 5911 281

 

 

MITÄ MAKSAA?

Perusleirimaksu on 80 € /lapsi (sisaralennus -5€).

Maksusuunnitelmaa tarvittaessa, ota yhteyttä info@plu.fi tai (06) 420 3000.

 

MISSÄ?

Kauhajoen koulukeskuksella (Prännärintie 4, 61800 KAUHAJOKI).

 

MILLOIN?

Leiri alkaa tiistaina 23.6. Saapuminen ja ilmoittautuminen klo 9.00.  Pyydämme noudattamaan tätä saapumisaikaa. Jos Sinulla on saapumisajan kanssa ongelmia, ota yhteyttä PLU:n toimistolle (06) 420 3000 ja jutellaan lisää. Ilmoittautumispiste on koulukeskuksen edessä, seuraa opastekylttejä.

 

LEIRIKIOSKI?

Leirikioski palvelee leiriläisiä aina lounaan jälkeen. Varaa siis halutessasi hieman kioskirahaa!

 

KOTIINLÄHTÖ?

Leirin päättäjäiset alkavat perjantaina 26.6. kaupunkikulkueella n. klo 14.00. Kotiinlähtö tapahtuu n. klo 15.00. Vanhemmat ovat tervetulleita päättäjäisiin!

 

LÖYTÖTAVARAT?

Löytötavaroita voi kysyä Kauhajoen nuorisotalo Räimiskältä 1kk ajan leirin jälkeen jonka jälkeen ne laitetaan vaatekeräykseen p. 040 674 8070.

 

VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ?

8.6.2020

 

PERUUTUSEHDOT?

Peruutuksista tulee aina ilmoittaa. Peruuttamatta jätetyistä poissaoloista laskutetaan leirin hinta kokonaisuudessaan. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan 50% leirin hinnasta. Viisi päivää (ja alle) ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista laskutetaan hinta kokonaisuudessaan. Ylittämättömän esteen sattuessa eli esim. sairastuminen ja siitä esitetty lääkärintodistus oikeuttaa maksun palautukseen vähennettynä järjestelykuluilla 20 euroa.LEIRIN MARKKINOINTI / LASKUTUS?

Leirin markkinointi /laskutus tapahtuu sähköisesti. Muun muassa viikko ennen leiriä saatte leirikutsun sekä laskun sähköpostitse + markkinointi tulevista leiristä tapahtuu pääasiassa sähköpostitse /tekstiviestitse.

 

 

 

PLU ry noudattaa Koronaviruksen osalta viranomaisten suosituksia

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry (PLU) noudattaa Suomen hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, eri ministeriöiden linjauksia leirien ja muiden tapahtumien järjestelyjen suhteen koronavirus covid-19 -epidemiatilanteessa.

Suomen hallitus on päättänyt, että kaikki yli 500 hengen tilaisuudet perutaan 31.5.2020 asti. Hallitus myös kehottaa pienempien tilaisuuksien järjestäjiä tekemään riskiarviot omista tapahtumistaan.

PLU tekee tiivistä yhteistyötä terveysviranomaisten kanssa koronavirustilanteen seurannassa.

PLU seuraa tilannetta, kartoittaa omat tapahtumat sekä tilaisuudet, tekee niistä riskianalyysit ja päivittää ajantasaista tietoa koronavirusepidemian vaikutuksista näiden toteutuksen osalta kotisivuillaan ja sosiaalisessa mediassa.

Lisätietoa Covid -19 tilanteesta saat ajantasaisesti THL:n sivuilta.

Tässä kohtaa emme siis peru leirejämme ja ilmoittautuminen jatkuu normaalisti. Toivotaan, että kesäkussa tilanne on jo toinen ♥