PlayCity 2020

Lasten oma kaupunki tuottaa uusia työpaikkoja päivittäin!

PlayCity järjestetään Kauhajoella 23.-26.6.2020!! Tämä PlayCity on järjestykseltään jo 10. leiri!!


PlayCity lastenkaupunki on tarkoitettu 9 - 12 (synt. 2008-2011) vuotiaille tytöille ja pojille.

PlayCity FunGo on lasten oma kaupunki. Tapahtuman tavoitteena on rakentaa lasten ehdoilla toimiva kaupunki yhteisö, joka tarjoaa oppimisen ja tekemisen paikkoja erilaisissa työpajoissa ja touhupisteissä. Leiri toimii ns. päiväleirinä, eli aamulla aloitetaan oman kiinnostavan työpaikan hakemisella ja n. klo 16.00 kaupunkilaiset kotiutuvat yöksi kotiin nukkumaan.

PlayCityn idea on, että lapset touhuavat ja tekevät ns. aikuisten juttuja. Ja pääsevät näin kokeilemaan aikuisten maailmaa lapsen silmin. He voivat myös vain leikkiä ja pelata sille tarkoitetulla alueella ja tilassa. Töitä ei siis ole pakko tehdä, jos siltä tuntuu. Aikuiset ovat taustajoukoissa, katsovat että homma toimii, eikä satu vahinkoja. Ohjaavat jos tulee ongelmia.

PlayCityssä on 100% työllisyysprosentti! Työpaikkoja löytyy jokaiseen makuun esim. pankki, poliisi, palolaitos, käsityöpaja, terveyskeskus, matkatoimisto jne.

 


HUOM! Leirille mahtuu 300 ensimmäistä!! Ole siis nopea, koska viime leiri täyttyi nopeasti!!

 

 

 

 

 

Peruutusehdot

Peruutuksista tulee aina ilmoittaa. Peruuttamatta jätetyistä poissaoloista laskutetaan leirin hinta kokonaisuudessaan. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan 50% leirin hinnasta. Viisi päivää (ja alle) ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista laskutetaan hinta kokonaisuudessaan. Ylittämättömän esteen sattuessa eli esim. sairastuminen ja siitä esitetty lääkärintodistus oikeuttaa maksun palautukseen vähennettynä järjestelykuluilla 20 euroa.