PlayCity 2020

VUODEN 2020 KESÄLEIRIT ON PERUTTU VALLITSEVAN KORONATILANTEEN VUOKSI.

Sporttis liikuntaleirejä tulemme järjestämään mahdollisuuksien mukaan tulevana syksynä ja PlayCity leiriä vietämme uudestaan kesällä 2021.

 

Tsemppiä kaikille!!

Lasten oma kaupunki tuottaa uusia työpaikkoja päivittäin!


Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n ja Kauhajoen kaupungin liikunta- ja nuorisopalveluiden yhteistyössä järjestämää PlayCity FunGo päiväleiriä järjestetään kymmenennen kerran 9-12-vuotiaille tytöille ja pojille kesällä 2020!!! Kiitos Kauhajoen kaupunki tästä yhteistyöstä ♥

PlayCity FunGo on lasten oma kaupunki. Tapahtuman tavoitteena on rakentaa lasten ehdoilla toimiva kaupunki yhteisö, joka tarjoaa oppimisen ja tekemisen paikkoja erilaisissa työpajoissa ja touhupisteissä. Leiri toimii ns. päiväleirinä, eli aamulla aloitetaan oman kiinnostavan työpaikan hakemisella ja n. klo 16.00 kaupunkilaiset kotiutuvat yöksi kotiin nukkumaan.

PlayCityn idea on, että lapset touhuavat ja tekevät ns. aikuisten juttuja. Ja pääsevät näin kokeilemaan aikuisten maailmaa lapsen silmin. He voivat myös vain leikkiä ja pelata sille tarkoitetulla alueella ja tilassa. Töitä ei siis ole pakko tehdä, jos siltä tuntuu. Aikuiset ovat taustajoukoissa, katsovat että homma toimii, eikä satu vahinkoja. Ohjaavat jos tulee ongelmia.

PlayCityssä on 100% työllisyysprosentti! Työpaikkoja löytyy jokaiseen makuun esim. pankki, poliisi, palolaitos, käsityöpaja, terveyskeskus, matkatoimisto jne.

 


HUOM! Leirille mahtuu 300 ensimmäistä!! Ole siis nopea, koska viime leiri täyttyi nopeasti!!

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ>>

 

 

Arvonnat 2020:

- kun 100 leiriläistä on ilmoittautunut mukaan leirille, arvomme kaikkien leiriläisten kesken leiripassin puoleen hintaan

- kun 200 leiriläistä on ilmoittautunut mukaan leirille, arvomme kaikkien leiriläisten kesken leiripassin puoleen hintaan

- kun 300 leiriläistä on ilmoittautunut mukaan leirille, arvomme kaikkien leiriläisten kesken leiripassin VELOITUKSETTA!

 

 

Yhteistyöllä teemme leiristä ikimuistoisen!

 

Nähdään PlayCityssä ♥

 

 

 

 

 

Terveisin,
Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry
Kauhajoen kaupunki

Jos sinulla tulee ilmoittautumiseen tai leiriviikkoon liittyviä kysymyksiä /murheita, ota rohkeasti yhteyttä minuun ♥

Leirin johtaja, PLU
Heli Pynttäri
heli.pynttari@plu.fi
puh. 040 350 2334

Jos asiasi koskee ohjaajaksi tulemista /työpajoja, ota rohkeasti yhteyttä Päiviin ♥

Leirin johtaja, Kauhajoki
Päivi Ojala
paivi.ojala@kauhajoki.fi
puh. 040 5911 281